Oj! jag skrev visst ett blogginlägg till!

Aaaaand... ACTION!
Det var det värsta
Tänk om jag är på "g" ,som man säger, igen. Senast jag skrev ett inlägg var bara för 5 dagar sen! Det är en chockartad upplevelse att återgå till en så ny intervall. Klockan är så mycket som 6 över 12 på natten. Igentligen är det inte alls en särkilt bra bloggtid för mig. Jag är trött och fördärvad. Desutom så har jag skrumphjärna skrump hy och till och med skrump muskler för tillfället.

Skrump muskler, är benämningen på det man får av kass mentalitet kombinerat med att inte tränat på ett tag. Sedan att plötsligt köra stenhårt igen. Då upptäcker man att man inte är det man var, utan att man är det man blivit. En skrump. En skrump med sämre träningsmentatlitet än innan, vafan de händer inget!

Det hade varit så grymt härligt om det hade räckt med att göra en liten armhävning, och FJONG! som en viagranerknarkad 14årings prinskorv, flyger musklerna i vädret. Då jävlar hade man sluppit känt sig som en skrump. MEN under skrivandet, så började min simultankapacitet sättas i rörelse, och jag tänkte på två saker samtidigt. Jäkla konstigt kändes det. I alla fall, om man nu hade hatt erektionsmuskler som 14åringsprinskorvar, så hade det varit jävligt besvärligt i vardagen.

Tänk om man ska ta emot hethunden från pölsemannen (med extra mycket vitlökssås! MJUMJUM!) så hade man nockat den stackars pölsemannen med en biceps på näsan. Hemskt senarium.


Men det kan nog inte hända p.g.a. några punkter nedan
  • Pölsemän är alltid sjukt biffiga
  • Pölsemän är aldrig svaga, och därför inte nockbara
  • Pölsemän är förmodligen utbildade krogvakter med tanke på deraskroppshydda... Och kan Korvkungfu
  • Pölsemän ser alltid läskiga ut!
Varför är det såhär? Är det så hemskt att vara en pölseman, så att man måste gadda på sig 140 kg muskler för att dela ut korvarna, plus en fejja som hade passat Sonny i Gudfadern filmerna bättre?

Det är ett hårt liv ute på pölsegatorna


För övrgt
Visste ni att en klitoris är i genomsnitt 10 cm stor?
 
... and cut

Kommentarer
Postat av: Brunhild

Tjaotjao brynolf! haha

2008-09-20 @ 14:34:35
URL: http://heylittleworld.blogg.se/
Postat av: arg bevakare

här går man in och kollar varje dag efter ett nytt underhållande blogginlägg, men vad är det som händer med dig? Är du en av dom förslappade ungdomar som inte orkar sköta sitt jobb? Jag har sagt det 1000 gånger och jag säger det igen: DAGENS UNGDOMAR!

2008-12-04 @ 20:03:42
Postat av: Mirry

Så snygg blogg du har!



Anmäl den gärna till Veckans Blogg :)

2009-04-03 @ 21:38:45
URL: http://www.arntyochmirry.se
Postat av: Patrik

Sv. naw tack Henke =D

2009-12-08 @ 00:27:58
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com
Postat av: "Kopojken"

Du är vacker som spackel Henke! kom och festa i Stockholm, blir inge Arvika för mig i år så du får hitta någon annan som kan rädda dig när du blir utkastad. Men kom på pride då ska jag uppträda, the Dragcow ;)

2010-06-11 @ 05:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0