Oj! jag skrev visst ett blogginlägg till!

Aaaaand... ACTION!
Det var det värsta
Tänk om jag är på "g" ,som man säger, igen. Senast jag skrev ett inlägg var bara för 5 dagar sen! Det är en chockartad upplevelse att återgå till en så ny intervall. Klockan är så mycket som 6 över 12 på natten. Igentligen är det inte alls en särkilt bra bloggtid för mig. Jag är trött och fördärvad. Desutom så har jag skrumphjärna skrump hy och till och med skrump muskler för tillfället.

Skrump muskler, är benämningen på det man får av kass mentalitet kombinerat med att inte tränat på ett tag. Sedan att plötsligt köra stenhårt igen. Då upptäcker man att man inte är det man var, utan att man är det man blivit. En skrump. En skrump med sämre träningsmentatlitet än innan, vafan de händer inget!

Det hade varit så grymt härligt om det hade räckt med att göra en liten armhävning, och FJONG! som en viagranerknarkad 14årings prinskorv, flyger musklerna i vädret. Då jävlar hade man sluppit känt sig som en skrump. MEN under skrivandet, så började min simultankapacitet sättas i rörelse, och jag tänkte på två saker samtidigt. Jäkla konstigt kändes det. I alla fall, om man nu hade hatt erektionsmuskler som 14åringsprinskorvar, så hade det varit jävligt besvärligt i vardagen.

Tänk om man ska ta emot hethunden från pölsemannen (med extra mycket vitlökssås! MJUMJUM!) så hade man nockat den stackars pölsemannen med en biceps på näsan. Hemskt senarium.


Men det kan nog inte hända p.g.a. några punkter nedan
  • Pölsemän är alltid sjukt biffiga
  • Pölsemän är aldrig svaga, och därför inte nockbara
  • Pölsemän är förmodligen utbildade krogvakter med tanke på deraskroppshydda... Och kan Korvkungfu
  • Pölsemän ser alltid läskiga ut!
Varför är det såhär? Är det så hemskt att vara en pölseman, så att man måste gadda på sig 140 kg muskler för att dela ut korvarna, plus en fejja som hade passat Sonny i Gudfadern filmerna bättre?

Det är ett hårt liv ute på pölsegatorna


För övrgt
Visste ni att en klitoris är i genomsnitt 10 cm stor?
 
... and cut

Till dig, duden

Detta blogg inlägg är till den duden (fonatiska bokstäver = du<d:en) eller duddan (duddan) som har haft en ensam, tråkig och besvärlig kväll. Eller den Duddiluddan (duden och duddan tillsammans) som inte kan få rätt på relationen mellan varandra. Bloggen tillhör lika mycket DunderDuden (en pampig person med monokel och cylinderhatt) som fick sin pingvinfrack bestulen, eller intäcknad i förra monopol omgången. Vi får inte glömma hans motsatts, Dummeduden, som inte har några pengar... han är bara för dum för spela monopol.

Ja, mina medmänniskor. Detta ska bli ett öppet, och ärlig blogginlägg. Ett blogginlägg som ser sig rakt in i spegeln, varenda skvank, varenda por, med dess variga innehåll. En övermogen finnes blogg ska detta bli. Något som har varit förseglat en tid, men börjar växa och växa, färgskifta, för att tillslut explodera över hela ansiktet.

Detta är ett acneblogginlägg.

Fast då måste jag faktiskt reda ut en sak först. Varför, ÅH varför - har ett klädmärke valt att heta acne? bara ordet Acnejeans borde skrämma bort varenda tänkt konsument.

"nämen fan va snygga jeans, wow... blåa.. massa knappar... sitter bra.. ja vad kostar dem då? 1500!! nä vet du vad gandalf... men jag får väll unna mig lite ibland? lön snart om man tänker efter... okejdå... kolla märket också för säkerhetsskull, så man vet vad man ska skryta om för polarna..hmm... ????!!!?!!one!!!!1!½!§!! ACNE!! vad är jeansen gjorda av ?"

Sen hamnar de på den gudsförgätna galjen de var på till en början, enlig mina beräkningar. Men så blir det inte! Inte ens mina mest logiska beräkningar stämmer... jag fattar inte vad världen vill mig! förmodligen bara ställa till en massa.

Jag kom på en annan besvärlig sak, som jag skulle vilja hänga ut i dagsljuset. Det är något konstigt med Youtube.
Det konstiga med Youtube är dess rekommendations ruta de har till höger. Efter att man sett låt oss säga, en helt sjukt skön musikvideo, så borde man få självklara rekommendationer som till exempel, ännu en till jätteskön musikvideo.

Men NÄE de får du inte alls. Jag upptäckte detta dumma fenomen när jag tillslut surfade runt på youtubefilmer, med titlar som  "Farmor fiser och "världens längsta rap". JAG BÖRJA MED Kent - Columbus! hur fan kan youtube missvisa mig till något så genomkorkat som farmor fiser... jag vill inte se farmor fisa.

Man blir helt förtrollad av var man kan hamna, tillslut har en härliga youtube minut med vacker musik och kultur, förvandlas till äckliga rapar och 2 girls 1 cup liknande grejer. Bah


För övrigt
Vill jag bara notera att folk ska undvika äldre damer med stora fisnödiga magar på konsum. Dessa kan vara en samhällsfara, och borde skrivas in i antisimex ohyre lista, med tanke på den skada de kan frambringa på livsmedel i konsums köttdisk. Tack vare Youtube har jag blivit medveten av denna sammhällsfara. Ingen affär vill bli som ICA.

RSS 2.0