The är the, men om ja säger the, tror ni att ja menar The tea

Jag tror jag har blivit en rim-aholic

"Hallå... 112... Lätt o slå? ... man gör så?... bara ett...ett...sen två!"

Detta var med lite insperation från hipphipp...

"Förbövelen, en död katt på gatan! traktorn måste kört fort som satan... kanske var bonden på kokain? eller katten.. den har ju ett kladdigt flin!"

och den här skiten skrev jag bara, bara sådär, den blev kanske lite äcklig.



Charmigt med bibbelbabbel, inte sant? nå... jag får ge mig på att skriva visäntliga saker. Jag ska nog bannemig ge mig in på att skriva om ...om... brödrostar?

image18

Brödrostar
Min studie om brödrostar visar att i 92.3% av fallen så rostar man bröd i den. I 2 % av fallen så rostar man andra saker som går att rosta och i 5.7% av fallen så tar man livet av sig med en sådan. Varför dör man för en brödrost? Ja... vad skulle världen vara utan brödrostar

I en värld utan brödrost så hade allting gått så mycket snabbare, eftersom, man behöver inte slösa 2 minuter på morgonen för att rosta en äcklig macka. tänk hur mycke tid de hade blivit över om man inte hade rostat sin äckliga macka, alla dagar du levt, i alla fall några av den har du slösat 2 minuter på att rosta en macka, i genomsnitt!

I en värld utan brödrost hade vi inte varit lika lyckliga. MORGONSTUND HAR GULD I MUN som idioter säger jag säger; nä ush fyfanken. Dock så ger brödrosten en viss tillfredställelse då man kan göra en äckligmacka god. Efter att man godifierat den, snirkla ut en snorkla kaviar på den och vips! du har en god macka. Jag är inte lycklig utan goda mackor

I en värld utan brödrost hade otroligt många gått arbetslösa! ... tänk så mycket arbete en brödrost förvaltar. När man skapar en brödrost, så skapar man inte bara en brödrost! man skapar kärlek. En brödrost tillfredställer många människor och att tillverka denna kärlek, så krävs det mycket stor precision. Alla maniker som måste vara på rätt plats alla muttrar som måste vara fastspända och desutom.. den lilla lilla spaken man trycker ner på morgonen för att mackan, tillslut, ska fara upp som en gubbe på viagra.

I en värld utan brödrost så hade många industrier och tjänster gott i konkurs... Brödrost AB, eftersom de inte finns brödrostar. Rostebröd AB, eftersom det inte finns något att rosta med! och såklart Brödrostsjälvmordskomiten, eftersom de inte har något att ta livet av sig med.

DOCK så är vi lyckligt skattade, med en brödrost i varje hem... tack för mig
Med porriga hälsningar
/// Henrik Olsson


Rödnäsade sura gubbar och överviktiga 40+ mammor


Man ska förstås inte glömma bort den gulliga bebisen, som man gärna hade kunna tänka sig gulla med... med ett gevär. Nej, då tar jag i... men man får obehagliga, sadistiska tankar när ens handduk blir nerblötad i en vask, fylld med alla mjöjliga leksaker som t.ex en mini spann, spade och en traktor. Ja, man förstår direkt att en skitunge, inte ens född på 90 - talet har vatt framme. Jag befinner mig i Åre, PÅ SOMMAREN

image17



Jag är sund.
Just nu sitter jag i en lyxvilla i Åre, det är najs. Eget trådlöst internet, 42tums TV med 7,1 surround system, modernt kök med hi-tech micro och en jädra terass INOMHUS! Arseitekten (eller hur de stavas, Arse låter ju lite som Ass som på engelska är Röv... Röv-i-Teket, en ny Gay-bar... ) som rita upp detta gick förmnodligen på något starkt... men lyxit är det. Men lyx är ingeting när man saknar sina vänner där hemma! Senast igår så hade bästisen fetefest hemma hos sig och jag kunde inte mer än titta igenom en webcam och ta en ensam öl, titta på och låtsas jag var där. Näe, festandet har försvunnit. Istället är de myspys dygnet runt med familjen. Jag tar några snabba:

  • Glo på TV på kvällarna, ja.. det är alltid kväll här... ljust dygnet runt! kl 14 på dan är det lika ljust som klockan 2 på natten, så de e TV 12 timmar om man vill.
  • Svettas med svettiga gubbar i en svettig bastu, i souna paradise, men som faktiskt är rätt fin.. men svettig, dock fin
  • Simma några varv i "äventyrsbadet" hur man nu kan få de till ett äventyr... det ända äventyr jag hade där var när min syster ville visa mig någon en rolig grej, så man hundsimma fram till den grejjen, tryckte på en knapp... Sen så fick jag en piratstråle i röven som nästan kunde skjutit mig upp till taket, den choken var ett äventyr!
  • Terras av äckliga ungar som blöter ner sin fina handduk i något syfte
  • Hoppa ner i en tub med cp-kallt vatten, så när man går upp ur den så känns det som man har blivit steril... alla spermier har konverterat till celibat-eskimåer
  • Träna, de har finfint gym här... jag har tränat 3 dagar i rad, druckit kanske max 2 öl... jag är sund som en nötkärna!

Åre på sommaren befolkas mest av familjer. Familjeraser av alla typer! här finns tillexempel skrikus maximus vilket i vanligaste fall är typ 3 skrikiga barn och 2 skrika föräldrar. Deras revir är vanligast vid lekplatser, och stranden. Man kan också lyckas få se några av de utrotningshotade familjeraserna som t.ex. Kärus Nyssusises. Dessa håller mest till vid baren och stönar brunstigt medans de häller i sig diverse drycker av olika procentenheter. Jag har också skådat ett par Jobbigus Stockholmisarius. De har ett utseende mycket likt en papegojjas. Skrikiga färger och näbbiga, också till ljudet.

Det var allt... hitills
Förövrigt så tycker jag att korvbrödbagaren ska sluta fiffla med ordet korv med bröd. JAG SPRÄNGER ERA FABRIKER OM NI INTE SLUTAR VÅLDTA SPRÅKET!!!!

Jag dedikerar


 

På Hultsfred

Var det 4 stycken underbara töser som gjorde min festival speciell. På BDB, När jag har sett alla bilder och sedan läst kommentarer som de nog inte tänk sig att jag skulle läsa, så värmde de mitt hjärta, att dessa fyra tycker lika dant :)

HOPPAS VI SES IGEN GÄVLE!!! <3


Nu är mitt rum stökigt igen.

Självklart. Om jag kommer hem ska de se ut som när jag lämna det. Jag lämna mitt rum med ett skrivbord likt en jordbävning och möbler som om godzilla har suttit i dem. När jag kom hem från HULTSFRED så hade min godzilla mamma varit där.

DET VAR HEMSKT

allting låg prydligt och fint, jag kunde inte hitta nånting! förvirrad och ledsen vandra jag runt i mitt rum, försökte lokalisera mig, för ja, ALLTING VAR ANNORLUNDA... var är min laddare, och var i helsike är mina favvokalsonger! Jag lägger allt överst i högen. Det är min filosefi.


Till tonerna av nirvana - lake of fire ska jag nu skriva om.
HULTSFRED

image16

Förklara det simpelt och lätt de kan man med att säga Sinnesrubbat eller Sjukt eller bara kalla det HELT UNDERBART. Jag ska klämma ur mig det små äventyr jag varit med om


1. Främmande på porrigt besök
Jag hade väldigt bråttom, jag skulle se Evenecens (yepp, bruden som har 20 parasol runt midjan och gummi-latexstövlar och headbangar på scen) Tüsken tjatade och vevade med sina händer som en proffessor, stressen var hög och mitt i skiten hade jag blivit av med mitt hänglås till tältet. FAN tänkte jag och sprang med proffessorn... 10 meter, sen kom mardrömmskittet. En kille, vid namn Hilding, hög som fan som vanligt hade en brud släpandes efter sig och skrek i farten "VI LÅNAR DITT TÄLT!" ... det tog en stund för mig att få ihop ekvationen

"Humm... Hög Hildning plus Brud minus Eget tält delat med Mitt tält = FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN"

Jag sprang för allt vad jag hade efter dem, de hade redan hunnit hoppa in i tältet och börjat pippa. UT UR MITT TÄLT skrek jag rasande. Ingen av dem reagerade, men ja tänkte om ja fortsätter vara jobbig så kanske de lägger av.... inte. Min sista varning var "VAR UTE UR MITT TÄLT NÄR JAG KOMMER TILLBAKA, ANNARS....!"
Jag hoppade lite halvgeneröst till bruden i parasol och latexgummistövlar sen gick jag tillbaka till mit tält, där de fortfarnde var kvar, och fyfan va det regnade. Jag fortsatte skrika lite på dem, och äntligen kom lite ljus i mörket. Hilding gav upp och sa "hjälp mig upp jag måste kissa" och streckte ut en hand. Jag tog tag i den och drog, men slank ur den... va i helvete? det som slank ur var hans använda kondom, jag höll den i min hand och jag kände hur
min ilska börja koka. Hilding själv, satt och knark-fnittra förnöjd medans han följde med mig ut. Det regnade ännu mer.

När vi pissade, diskuterade jag och Hilding hur vi skulle få ut bruden ur tältet. Vi kom överens om att om hon inte gick ut självmant så skulle vi dra ut henne (lite för att de skulle varit sabla kul) Det jag inte märkte, var att Andre Lill, min homie, hade krypit in i tältet för att sova. När vi väl var tillbaka till mitt tält och skulle säga åt bruden att försvinna så hörde jag en flummig röst som sa "Jag vill ha henne kvar" ... Va?... jag titta in i tältet, till vänster satt bruden i bara trosor och linne i skräddarställning och till höger såg jag Andre ligga i värlens mest onaturliga ställning ( över alla vår packning inkluderat vagnar,väskor och andra metallföremål) och SOV, vilken jävla fakir. Nu blev bruden ännu pilskare och när vi sa att hon skulle ut sa hon "NÄ, Andre säger att ja får vara här" och så sa jag att de är mitt TÄLT för alla demoner i helvetet men då kontra hon med "MEN JAG SITTER PÅ ANDRES MADRASS, DÅ BESTÄMMER ANDRE"

NU exploderade det ordentligt för mig och jag skrek som bara fan på henne att hon skulle ut, Andre vakna och satt och upprepa "e du full henrik, e du full?!" sen tog jag tag i hennes ben och bara drog för allt i världen PLAFFS ner i geggan. Allt var bra... och Andre sov igen.


2. Hej alla barn nu e de barnprogram, nu ska vi se vad man med cykellås och två fulla göra kan
Dragandes på en vagn med fastspänd blå hink med föredetta 8 öl i kallt vatten, en solstol, en keps, en påse vin, tre fefferoni och ett cykellås hitta jag två bråkande pojkar. Först skratta jag bara åt dem för de var väldigt roliga, sådär mitt på gågatan stå och slåss. De var lite fler runtomkring, och en av dem indentifera jag som en kompis till dem. Jag fick en Ideé! jag knäppte låss cykellåset från min vagn (varför cykellås på en vagn?) och gav ena delen till deras kompis, och han fatta direkt vad ja mena! Vi sprang fram och drog låset runt de två och de först Tekkenfigthande snubbarna blev istället som två sniglar, juckande mot varandra.

DET SÅG EXTREMT KUL UT, jag skrattar fortfarande när ja tänker på det : )

Det kommer mer....

O HÄR E DEE!!!
Jag alltså, efter att de hade juckat ett tag så lyckades en av dem få tag på den andres jalingar, och han började dra för kung och fosterland. Tillslut så fick han ut en hel vire med kalsong, ungefär 2 meter (ingen trodde på mig när jag visa mitt lilla bildbevis, taget med min fattiga kamera o min luddiga blick men nu era otrogna(?) jävlar så kommer en skarp bild!!!!...!)


image15


3. En hink på huvudet är bättre än flera hinkar vid tältet
En skön filosefi som timon o pumba hade sagt. Dagen började med att hälla i sig några stärkande innan man begav sig ut på jakt (på vad
kan man undra, jag fann inget som jag skulle hitta som jag inte visste vad det var... öh) Där jag bodde, fanns de också några kalmariter som typ bor vid öland igentligen... eller va de sa. I alla fall så är den skånska idealen, BONDE, såklart. Jag blev utsmyckad till en liten härlig bonde söker fru bonde altså:

En stråhatt
Ett strå i munnen
Fånigt flin
Bred dialekt
Linne, utpudad mage
OFANTLIGT mycket snus under läppen, man ska se ut som en bäver med en finne

Med det begav jag mig ut på jakt, I handen släpa jag min vagn (som såsmåningom blev förstörd) och i andra ett stort rosa parasol. Den blåa hinken jag hade med mig var fyllde med 3 liter öl, lagom lagom. Kring 8 pm så hade jag den på huvudet, strosa rundor på Hultsfreds affärsgata. kvällen efter vaknade jag med grymt mycket tatueringar med permanetpennor det stod tillexempel: GÄVLE, SEXSEXSEX, EN BÖG och så en pil till höger.

4. Skiten, Bögen och Högen
En skithög bög eller en bög i skiten mitt i högen, en skitig böghög? otroligt vad man kan mixa och det har jag tänk att göra också! Bara så ni vet så var My name is earl på Hultsfred, och bara så ni vet så va de vi som måla taket i teatern, Otroligt nu pallar jag inte mer .... PUSS


RSS 2.0