Världens Skapelse, hur det igentligen gick till

FRIHET!!

image27

Ja, mina läsare (fan va de kändes proffisigt att skriva), nu utökas bloggen med ännu ett intelligent inlägg. Dagens intelligenta ämne är jordens skapelse. Eftersom det är så mycket halleluleja nu i medier om att jorden förgörs så ska jag vara Alternötiv.

Dåså,


Bibelbabbel
Den första teorin om jordens skapelse är vår kära religon kristensdomens påhitt. Mr Kristen anseer att ovanför oss så svävar en stor gubbe som heter Gud. Han heter Gud, och man får inte missbruka hans namn, hur de nu låter... Vi vet ju faktsikt inte hans efternamn? Jag har en ovidkommande kännsla av att de helt enkelt har skett ett missförstånd när man utnämnde Ärkeängeln Lucifers namn till Fan. Fan är igetligen Gud's efternamn.

Gud Fan satt och filosiferade över hans tillvaro, mitt i tomma intet, och knaprade estrella chips. Han tyckte att hans liv var så misslyckat. Vad hade han? javisst.. en estrella påse o tomma intet de är ju mycket de kan man göra mycket med, hallåe? Efter att han var färdig med sin filosefi så peta han på tomma intet under honom ... VIPS! då fanns det ett golv. Waow!! sa Gud Fan, det där hade ja ingen aning om att ja kunde göra! Jävlar anamma...
- Ropa du på mig?! hördes det från tomma intets kök. Det var Jävlar Anamma Mamma, Gud Fan's morsa.
- Mossan, stör mig inte nu, jag håller på att skapa tjena.
Anamma Mamma går in på Gud Fans tomma intet
- Vafalls är detta? vad är det du sysslar med? ush va stökigt det är!
- Jo Mossan, tjena, detta hände när jag fes altså... ja ska kalla de för atmosfär, o detta titta här, det ska ja kalla för vatten... jag råka snyta mig o så hamna de en klick på "golvet" här som jag också skapade när jag peta........

Altså det är detta de vill att vi ska tro... och på den sjätte dagen så söp Gud Fan. Därför är söndagen helig och man ska vila sin baksmälla (sabbat).

Vetenskapsdilla och persilja
"Näe, näe... jag andans inte fis dygnet runt"  sa en forskare på nått instetutte. Han presentera sin teori om JORDENS SKAPELSE. Altså big bang, är den som övertygat 90% av våra intelligenta forskare att den är den sanna teorin till universums skapelse. Men vad är jordens? Jo vår lilla planet vimsa rundor där i big bang, och hade ingen aning om var den skulle ta vägen. Den bara flög och flög, stutsa rundor i universom som värsta pinball tilt. Tillsist så kom den på ett system som verka funka. Samma system som extremt störiga flugor har när man har släckt på rummet, och ända ljuskällan är datorn. Fru Jord etsa sig fast vid varända ljuskälla den hitta. det var ett otal stjärnor! I ena galaxen var de fullt på alla P rutor så där kunde hon inte parkera, och på den andra så härjade Darth Vader vilt omkring med sin dödsstjärna och sköt cowboysar strålar som fick planeter att explodera. Det var som i sagan guldlock. För varm gröt.. för kall gröt.. sen kom Fru jord till lagom gröt. Då stanna hon och myste i Vintergatans galax, vid vår sol. Nu sitter vi här idag och vet inte vad Fru Jord har fått uthärda för att vi ska leva. Vi pajjar henne igen, woho.

Alla vi är som en liten bit Darth Vader med cowboysarstråle. Fast vår cowboysarstråle är vårt skräp istället. Men som i slutet av alla goda sagor så kommer vi säkert ändra oss och bli varsin snäll luke skywalker med laserfjong. Rädda planeten tillsammans.. fuck yeah!

ja låter som en hippie

För övrigt.
så undrar jag om man kan odla tillräcklig med mustach för att få den att växa fast med pubishåret. Fan va skoj det hade sett ut.

gandalf är en bra kandidat.


ett O-rekord

Oetiskt
eller
Ointressant
kanske
Onödigt
eller rent av
Odödligt
image26

Galna accepterade bestämmelser i samhället!
och en bild på mig

Jag fick en uppgift, en uppgift som tagen ur luften. Helt enkelt, vad vi accepterar och inte accepterar, våra moraliska bestämmelser utifrån de frågor vi hamnar inför varje dag. Det är galet. Kanske har min plötsliga upplysning att göra med de vakna timmarna jag ägnat på religonslektionerna eller också är det bara så att jag tittat för mycket på dö-tv.

MAGENOT!
För att göra er helt berädda på min redovisning måste jag varna er för vissa ord inte kan betyda vad de betyder. Altså, de betyder olika utifrån de bestämmelser vi har som grupp, och de bestämmelser vi har som individ. En av dem har jag redan presenterat. "Magenot"  vad är det? Eftersom vi som grupp har bestämt att man kan ha  "fotnoter" längst ner på papper bestämde jag som individ att man kan ha en "magenot"  mitt i texten. Eftersom magen ligger i mitten.

Tillbaka till dö-tv. Dö-tv är för de flesta tråkig TV. För andra är dö-tv nått man gör när man inte har något annat för sig. För mig är Dö-tv, sådan tv som är så död och dum att man börjar reflektera över va som händer i filmen (som exempel). Filmer ska placera en i en ny värld, där allt är tillåtet och att det är helt ok att de kan flyga e.c.t. Men tänk om vi inte var så lätta att sätta in i en fantasi värld. FAN va förbannade vi hade blivit på mahogney-mats i CIA BLENTARP (skånska svaret på CIA L.A. CIA MAIMI osv) som kan hitta ett hårstrå på 500 m  håll genom stt Sherlock Holmes förstoringsglas. Vi hade hoppat upp i Tv sofforna och skrikigt;

VAFAN MENAR HAN! VAFAN ÄR DETTA! *svingar chipsen över halva rummet* JAG SKA KÖRA FÖRSTORINGSGLASET I HANS PIRATHÅL SÅ ATT HAN KAN KIKA PÅ SINA PUBISHÅR OM HAN SÅ VILL!! 500 m MY ASS!! GAHAHAHAHA *kastar sig ut genom fönstret*

... Vi är alldeles för lättlurade. Tur dock att vi är det annars hade självmordsiffrorna runt om i världen stigit 100%.

Det är lite ruttet. Även vårt språk har konstiga bestämmelser som katten findus i Pettson även har reflekterat över. Det mystiska Oet. O:et som kan förvandla ord till den motsatta betydelsen. Jag tycker det är en helt fantastisk idee! Jag tycker man ska sätta mer O på tillvaron. Vi gör ju hela tiden saker som vi inte vill göra. Då är de bara att Oa. Tror låten "Oa hela natten" har en djupare betydelse.

More to come
/ H

Tid

Tänker göra ett försök till lite filosofiskare tankar, för att jag är nyfiken på hur jag kan skriva sådan

Idag fick jag en t-shirt. Den sitter enkelt på mig, och är rätt behaglig. Vit, med ett blågult tryck på och tydliga bokstäver som formar ordet "Student" sedan nummeriskt; 2008. Det känns som igår, var dagen då jag var i en lekpark någonstans. Jag var inte mer än fyra år. Kanske var det Malmö, för det var fruktansvärt mycket träd. Jo, det var nog Malmö, staden jag inte minns, men som jag tillbringa mina första fyra år i. Åren emellan min lekpark och den t-shirt jag har på mig nu är irrelevanta. De är gammalt, och är bara små smulor av ett förflutet minne. De skrämmer mig att tiden kan gå så fort, och att den bara dag, som vilken dag som hälst kan uppenbara sig för mig. Den sätter mig i en position där jag tycker tiden ska användas, och nyttjas. Det gör att morgontimmarna, eller minutrarna efter att jag vaknat, känns fiktiva och annorlunda. Suddiga. Som om jag inte varit vaken utan halvsovande hela tiden.

Tiden är inte faktisk, utan de är genomskinliga. Jag har kommit på min källa till mitt kopiösa kaffeintag är mitt oroande för hur "verklig" tiden är. En stund bestämde jag mig bara för att sätta mig ner på min säng och "känna" tiden. Jag ville känna tiden fysiskt. Jag tänkte mig kännslan "tid" som urverkets Tick-Tack. En typ av slag, eller extra hårda hjärtbultningar, explotioner inne i mitt bröst. Känslan kom aldrig. Stirrade istället tomt ut i luften fortfarnade i hopp om att känna. Tyvärr var det meningslöst redan från början. Vad trodde jag? nej, självklart var det bara stundens ingivelse. Tiden är rinnande, flödande vatten.

Med tiden görs handlingar, med handlingar följs konsekvenser. Som någon klok sa, läker inte tid sår. Vårt förflutna gör vår framtid men, vår förfluta är onödigt och finns bara kvar som en tröst på ålderns höst.


Inte helt pjåkig hjärntvätt

En lebb som bara gillar bögar = bigking med mcnuggets

Jag skriver aldeles för o-ofta.

RSS 2.0