Om livet var som ett parti schak... shack...chak?

image25

Då hade döden varit glad, för han har gått vid min sida länge och tycker om att spela schackshakchak, i alla fall enligt vår berömde men mycke underlige filmskapare Ingvar Bergman. Han är död nu men jag vill inte prata om honom bara för det, om ni trodde det. Jag skulle faktsikt bara vilja placera ännu en sak på min lista över Bajs.

FOLK SOM TROR SIG FÖRSTÅ BERGMANS FILMER
  • Efter att vår gode bergman dött, så var SVT 1(de besserwissarna) snabba som fan att visa en dokumentär som en tribut till vår käre filmskapare. De visade ett otal olika personer som satt och sa att ingmar var otroligt djup och kreativ. Han var så djup och kreativ, så överdrivet djup och kreativ att människor bara domna i hjärnan och försvann i tomma intet när de titta på hans filmer (altså, de sov).
I alla fall så vill jag återgå till den här iden med att livet skulle vara som ett schackshakchak parti. För det första så skulle livet  vara mycket bättre på medeltiden om det var så eftersom:

  1. Alla målar sig antingen svarta eller vita på morgonen när de stiger upp, förhoppningsvis så har inte lillebror i familjen målat sig till den motsatta färgen som alla andra. Annars får han ordentligt med stryk vid frukostbordet.
  2. Om en bonde kom över till andra sidan av åkern när han plöjde skulle han förvandlas till en övermäktig transvestit (en dam) som man, om livet var ett schackshakchakparti, skulle skrika av ve o fasa om man förlora han.. eller hon.. bonden altså.

  3. Du ska absolut låta bli stå diagonalt framför en snus tuggande bonde... då kan han komma och putta bort dig och påstå att du inte får vara med längre.
  4. Om man skulle varit ute och promenerat på bryggan en sommarkväll, så skulle man inte alls blivit förvånad om en löpare kom springades i sidled. Och när han ska undvika en så far han rakt ner i vattnet, för hur han än gör så kan han inte ta sig någonannanstans.
  5. Det hade varit en helt vanlig, vardag grej att ett medeltidatorn helt plötslig åker omkring mitt på gatorna
  6. Hästar hade varit helt omöjliga kreatur. Hur du än hade stält dem i stallet, hade de hoppat ut genom väggen, utan att åverka skador och desutom gjord det i en liten lustig formation.
  7. Alla damer är fruktansvärt respekterade. Om damen dör, så blir alla som står på hennes sida fruktansvärt förvivlande, så förtvivlade att alla bönder helt plötslig får för sig att "vandra till andra sidan" och själv bli en dam. När damen är vid liv, är hon den mäktigaste människan som finns och kan förstöra och förgöra.
  8. Ibland får kungen en lustig förtelse för sig. han kan helt utan förvarning, byta plats med damen(damen går givetvis med på det) och skrika "ROKARD!" sedan är allt som vanlig igen. Förutom att alla torn i världen också kände för att förflytta sig i det ögonblicket.
  9. Kungen får extrema problem vid kungligtmaraton. Alla löpare mobbar kungen och "shackar" honom. Och då får han inte röra sig till något ställe där någon annan schackar honom. Om de nu, oturligt nog, funnits massa snustuggande bönder omkring honom, så skulle han inte kunna röra sig alls. Ännu värre om han befunnit sig på "andra sidan". Då visar de för honom vad för transvestiter de är igentligen, sen dödar de honom för han är "schack matt". Alla skiter i det och går hem och lägger sig.
För övrigt
tack för ni orka läsa ner hit va : )


När man äter Nachos


image24
Till vänster om mig har jag min öppnade och otillfredställde matematik D bok. Till höger har jag en skål, proppad med nachos, som jag med egenhändig kokkonst lagt 2,2 kilo ost i. Sedan har denna blivit tillfredställd med högsta värme i micron, och jag tillfredställer mitt lilla misslyckande med att ta bit efter bit från denna underbara skål.

En uppkörning förmycket!


Ja pi och blä, bu o bä. Min, MIN trafikinspektör var en liten vriden gubbe. Han satt där och porra sig medan jag skulle köra bilen, frågade vad jag bruka syssla med och varför jag inte spela handboll, eftersom det är helt naturligt om man går i skola i Ystad. Gah... igentligen är jag nog inte sur på honom, även fast han var en liten skit som kände sig större av att undekänna mig, även om det var befodrat. Men jag kan inte sitta och skriva taskigheter mot mig själv, va? Just det, det gör en ännu tjurigare. Därför får jag kasta bajs på någon annan.

Saker som är Bajs
  • Knark
    För att ge mig en lätt start
  • Tvättmedelsreklam
    Jag är fruktansvärt trött på den uppblåsta kärringen som sitter i rutan med tipex på tänderna och 3kg blont färgämne i sitt hår; LITA PÅ ROSA, FARVÄL TILL FLÄCKAR med äckeldialekt
  • Plastinförpackade Artister
    Svaret i skivbranchen mot hamburgarkedjornas snabbmat. Deras produkter är Daniel och Agnes från Idol. Amatörer som kommer upp sig, gör en skiva sen !POFF! så försvann de i sina egna rövhål. Alla vet att de som lyckades var de som misslyckades från början. Skrattar bäst som skrattar sist.
  • Dryga Hundar
    I alla möjliga raser. Kanske är den värsta de små som skäller gällt när man går förbi på gatan. Jag drömde en natt att jag hade en hundkatapult, avsätt endast för dessa äckliga kretur. Nätet man ska träffa ligger ungefär 2 km bort. Den andra typen är den gigantsika, luffsande och tysta hunden ,den såkallade StealthDog. Du kan stå VARSOMHÄLST och NÄRSOMHÄLST känner du något stryka längst med ditt ben. I andra sekunden ser du besten stå 10 meter ifrån dig och bara glor. När sånt händer blir jag piraträdd
  • Konstiga Ord
    Allt för ofta händer det att jag använder ord som jag inte har en aning om vad de betyder. Det kan hända att jag rent av brister ur mig "Touche!" fast jag inte har en aning om vad det står för. Kanske har jag blivit insperarad av mitt tittande på de Tre (bögiga) Musketörerna när jag var liten. Där skriker de touche och petar på varandra med deras långa stålpinnar(alltså bögit). Sen så blir jag så irreterad på att politiker har ersatt ordet "förslag" med ordet "motion" (om de nu är så, som sagt, jag använder ord som jag inte vet vad de betyder). Det gör mig bara förvirrad när jag tittar på TV4 morgon. "Reinfelds motion ligger i förslagslådan" altså; Det räcker inte med att han ser ut som ett felskapt ägg, nu så är han FET också.

Undrar vad som händer om Reinfelt blir knäckt... läcker det ut gul och genomskinlig sörja då? eller bör man steka han först.

Puss hej


Två kommunister och en japan, vem äter upp vem?

MIN MORGON
Morgonar är otroliga. Morgonen är det heligaste ögonblicket en människa är med om under livet. Jag vågar påstå att "Min Morgon" delar plats på 10- topplistan av andra heliga saker som "Skita när man är riktigit skitnödig" och "Sexuell gemenskap". Därför, mina bästa medmänniskor, tänker jag beskriva min morgon för er. Jag vill dela med mig av det underbaraste hatade ting jag har.

En Bra Morgon
  1. Jag vaknar (mest aktiva kroppsdel : ögonlock)
    Detta skede varar i ungefär 1 timme. Under den timme flappar mina ögonlock upp, med jämna mellanrum, som en riktgit bra persien. Detta för att jag tror jag måste upp, men så var det inte. Då kan man njuta om igen med att somna o gosa runder. Det slutgiltiga uppflärpet av ögonlocken äger rum kring 13.37. Dagen har redan visat sig kunna bli den bästa någonsin, Elit.

  2. Slutgilta Ögonlockflärpet och Uppstigning (mest aktiva kroppsdel:  Tår)
    Japp, då ligger man där. Hjärnan börjar samla information om var man håller hus och att man genast behöver en kopp kaffe. Luften luktar lite unken fis, men de är helt okej, finns inget bättre doft än sin egen fis. Man inser att man är den lyckligaste mannen i världen och man börjar vifta lite förnöjt med tårna. Förnöjt tåviftande, ungefär 10 minuter. Sen så börjar magen protestera och det är bara till att lyda. Opp stiger man och sitter på sängens gavel Ca: 13.55.

  3. Påklädning (mest aktiva kroppsdel: finklämmningsmuskel och höger biceps )
    Okej nu är de så dax att se lite redig ut. Man står där som den dag man föddes och slänger trötta blickar in i garderoben. "Äh! blö... " tänker man, så man tar täcket o drar det runt sig, tittar i spegeln o säger "hetningen dääääär ; ) "  spänner höger biceps, och pressar några nya finnar. Nu är man så jävla nöjd med sig själv att om djävulen kom skulle man be honom bädda sängen till en. Med stolta steg, stegar man in i köket och fixar en redig middag á la fet Kaffekopp och scherios runda veteflingor (som ingen vet hur de stavas)

image23
JAG VET INTE VARFÖR
jag stoppa in den här bilden här. Men jag kände jag behövde paus i min Morgon Filosofi.

Föressten!

Dett är Niklas när han spelar lite metal, jag tyckte jag fick en rätt fin bild.

PiratPuss på eder alla
///Henrik Henrik Olsson

RSS 2.0