Johannes säng är bäddad - Henrik utsliten

Jag! jag jag jag!

ingen annan

bara jag!

Har bäddat johannes säng, och han ville anställa mig som personlig sängbäddare. Är det överhuvudtaget någon som kan skryta med den meriten? tror inte det va, för det är ingeting att skryta om.

Fan va fult det är med vänstermarginal... jag vill ha detta centrerat, men blogg.se har fortfarnde något inre hat mot mig. Blogg.se ser mig kanske som en mardröm, och vill bota sig. Men jag kan lova dig, blogg.se, du kommer inte undan henrik bacillen så lätt. Jag ska snacka skit, ordbajsa, tills den dag jag dör. Dör jag ? nej det gör jag inte! jag kommer ha anhängare som följer mig till dagens ände!!!

(heter det ände? eller blir det gumpände då, eller kan man snacka om tidens "ände".... som om universum hade nån jättegump eller nått sånt som man ska komma till när planeten tellus går under. Analsex)

Jag och mina anhängare... ja, jag och mina anhängare! ... ja de kommer jag på någon annan dag, vad vi kommer göra.

Puss!



Vackra underbara dag

Denna dag, är så underbar!

Imorse vakna jag av att min mobil pep fula signaler. Jag var yr i huvudet och uppfattade inte min pipande mobil som något hot eller ett kall på att vakna och stiga upp, så jag somna om igen. Min mobil fortsatte med sitt enerverande pipande, som jag inte brydde mig om, dessvärre gjorde värden det. Ja, värden. Värden, är den som vi ska frukta, eller älska. De är han eller hon som givit husrum och tak över huvudet, förhoppningsvis lite god frukost som man slipper ställa undan. Men, det är också han eller hon, som kan vara så ond att man inte får någon frukost. Då blir man lite ledsen i armhålan (armhålan, för att jag tycker det är alldeles för stereotypt att gråta ur ögat).

Klockan 11punkt-över-punkt NågotNågoting vakna jag igen, inte alls av min äckelpip mobil, som låg begravd under mitt fläsk och en tjock soffdyna. Möjligtvis så har mobilen försökt att ge ifrån sig några desperata pip, för att väcka mig, men de har varit aldeles för dova och jag har sovit alldeles för tungt. Nåväl, den som väckte mig var Värden Henrik Perdeeen (så som jag förstått att man utalar hans namn)

Här minns jag inte mer. Jag glömmer bort saker så lätt. Dessutom är detta ovanför en gammal bloggbit, som jag aldrig skrev klart! Jag är mycket lat. Så lat att jag undrar ens om jag kommer publicera detta.

I flera dagar, har jag gått och tänk "detta måste jag skriva om i min blogg"... det där minns jag, men jag minns fan inte vad jag skulle skriva. Förmodligen något lustigt citat från mig själv, eller någon annan för den delen. Kanske inte det heller, utan något helt sjukt som hänt, som inte går att förklara muntligt, utan måste göras med dessa fantastiska bokstäver.

Jag vet en grej! oj oj oj, vad jag kom på en grej nu som hänt mig som är helt sjuk. Detta kanske jag har berättat för någon som strykit mig bi, men då får ni hålla för öronen.. eller ögonen blir det. Det är rätt så spännande att jag hela tiden drar parelleller med att jag sitter och pratar med någon, när jag skriver blogg. Det blir helt fel. För de första, så kan jag inte använda mitt kroppsspråk. För det andra kan jag inte göra alla roliga (tycker jag i alla fall) ljud effekter och sånt, som jag brukar göra när jag berättar saker.

Exempel
             I vanliga ord                   I henriktal                        Kroppsspråk
  • Titta en lastbil    -     TITTAAAH EN LASTBIL - Pekande finger på lastbilen samt en plötsligt vänstergirande volvo
    (jag skriker, mycket högt, förmodligen utan förvarning, och jag  sitter bakom ratten på mammas volvo)
  • kaffe kaffe kaffe -      Käffekäffekäffeeeeee! såklart att du gör kaffe till miiig - *puppyeyes*
    (jag hittar en kaffebryggare, blir exalterad och kaffekåt, pratar mycket falsettigt)
  • ush va ja hatar människor som gör fula sjärnor när de ska förklara ett talspråk - exakt samma, ingen förvirring - sur min, övertygande röst
    (jag ser mig själv göra det, och ångrar att jag gjorde det, men erkänner felet, men inte riktigt)

Jag kan tänka mig själv som den dära berättaren. Jag vill se mig som den berättaren som berättar allt coolt. Den helt fantastiska berättaren som gör att alla håller käft, och bara WOOOW, vilken passion. Som han trailer rösten.
Den är helt enkelt ascool. Så ascool att jag funderar på att operera in en röstomgörare (kan vi kalla det) som gör att mina stämband blir helt feta och vibbrerandes som ett par bacon i orkan. Jag skulle lätt vilja göra en egen 300(trehundra), som hette typ... 1(ett) och det skulle bara vara jag som berätta massa saker på ett coolt vis. Det är ju det som gör 300 bra, att en snubbe pratar mycket coolt.

Men jag tror faktsitk att jag skulle berätta någonting.. men jag glömde bort det... men nu publicerar jag tydligen mitt inlägg, för det kom jag ihåg att jag skulle. Ush


För övrigt: Jag vill bli upphissad i en flaggstång som danebrogen någongång.. precis som Ida i Emil i lönneberga.

Ta detta som min högsta önskan på min 50årsdag.. eller begravning. Ett ärligt och härligt sätt att begravas på. Nästan ironiskt, alla begravs under marken... jag ska ruttna i himmeln! så nära kommer jag paradiset och det är fan så mycket längra än många andra!

Puss hej + frågetecken?


RSS 2.0