Fearfactor test 1. Bli hockad av en bög

SÅ ÄR MALMÖFESTIVALEN
image22

Malmöfestivalen är en gullig italienare, med världens sötaste stånd. Italienare som jag faktsikt fått en otroligt förkärlek för, nästan kåthet. Det är så, att under detta regniga sommarlov har man bannemig inte mycket annat för sig än att ligga ner, dra av sig hossorna och ta en god bok a lá Mario Puzo gangster bok och sedan sitta och facinera sig för hur grymt hjärtlöst coola Italienare är.

Men förstås hade jag haft några fingrar avklippta eller något i den stilen, om jag sagt "SENNNARE ITAALIENARE!" till en sån cool hjärtlös. Alla Maffia skurkar är Sicilienare! fast för mig kvittar de... Bara de har en lite skön kritrandig kostym på sig så vill ja buga för dem.

Malmöfestivalen är korkade högljudda polare... och jag
Jag minns en del sedan måndagen. Det blev en piratfylla på möllan, då när solen börja gå ner, sedan infann man sig själv med att stå och peta en kille i ögat för att han hette Micke! killen blev lite agressiv, börja kura ihop sig till en sur gorilla, stampa med fötterna lite och frusta. Tänkte att de va ingen bra ide alls att peta han i ögat. Men då kom räddning i form av Andre Lill. Han påstod att de var en vänskaplighets grej man gjorde i blentarp. Killen förvandla tillbaka sig från stampande gorilla till en snäll parvel igen.

Malmöfestivalen är att vara stolt över sin ålder
Visst vill man känna att man håller på att växa. När man kom upp i hamna-i-fängelse-gå-på-pub-gifta-sig-OK! åldern 18 år vill man ju verkligen åtnjuta det. Tyvärr är det bara 1 av 3 grejer som är nått sådär attraktiv att göra för att visa att man är gammal och klok, när det inte går att göra de genom ordentlig skäggväxt. Därför, när jag skulle ta bussen hem från Malmöfestivalen, trava jag upp till busschaffisen och sa "HALV Till BLENTARP tack!" och chaffisen sa "det blir 64 riksdaler". Jag tyckte det var lite dyrt men jag sa inget utan bara betala, tog biljetten och satte mig ner. Sen kom ett halvt sorgerus och ett halv glädjerus, när jag läste biljetten och såg att det stog VUXEN-biljett. Sorgen var att de va lite pissedyrt, så jag tänkte en stund att man skulle gå fram och klaga, ja e fan heller inte 19. Men, njaa... glädjeruset var stolthet. Jag behöll biljetten och gosa inför tanken att Chaffisen tyckte jag såg vuxen ut.

Malmöfestivalen är ovanliga människor
Dessa finns överallt. Vi har massvis olika genrer på dem. Punkare. Hårdrockare. Flashisar. Ja, Herregud de hade täckt hela min blogg om jag skulle sitta och räkna upp alla. Men det finns en genre som jag fått en närmare upplevelse av. Bög.

Jag vet nu hur tjejer känner sig när de får en påträngade kille efter sig.
Allt började när man skulle slå en vanlig drill, och jag ställde mig i den snabbaste kissekön man kan ställa sig i malmöfestivalen. Mensroom yeah. När jag kommit en bit, hälsat på några tjejer som fuska med deras kön i kön (altså chön i kön, DE STAVAS JU LIKA DANT AAARGH) så bad en snubbe me skägg hålla hans dricka medans han skulle pissa, vilket jag gladeligen gick med på... gott med lite alco. Efter den incidenten så var killen som fastklistrad på mig, gick efter mig överallt. Fast han var smart... han bjöd mig på öl efter öl efter öl, så jag hade igentligen ingeting att klaga på. När vi bara snacka lite så hoppa jag inte med den vanliga frågan "ja, har du fruga då, du är ju 37 år för fan" han sa.... "nix, jag gillar pojkar" (jag skrek i huvudet när de uppenbara sig att jag höll på att bli raggad, men eftersom jag inte är homofob sa jag) "jasså? du skojjar med mig".

Men ändå, han var ju en sjukt trevlig snubbe!

Jag fortsatte att snacka med honom, fastän han sa läskiga saker som "jag har spanat in dig" och "din snopp e söt" shit! om jag inte varit packad hade jag förmodligen sprungit därifrån. Men jag glad i hågen skulle jag snart åka hem och slippa fler läskighet, men utan förvarning hade min bror stuckit till tåget, och jag missa det.

37årig bög tjata på mig om att de är luuuugnt! "du kan sova hemma hos mig, jag har playstation, nitendo wii och Xbox 360!" oj oj oj "Jag kör hem dig imorron!" ... jag kan erkänna att jag var rädd hela vägen hem till honom. Rädd för att bli våldtagen av denna okända människa.MEN helt sanningenligt, jag var nyfiken... och de var min enda chans att komma hem

jag vakna på morrgonen utan otrevlig gumpont, EN OTROLIGT LÄTTNAD, han gjorde ytterligere några närmande som jag helt enkelt sa åt han att lägga av med. Im still i virigen in my ass och jag har sovit med en bög. Han körde tillochmed hem mig från Malmö, cirka 6 mil. Jag säger det, SJUKT trevlig snubbe!

Bögar är intressanta, Skaffa bögkompisar!


Sagan om den tjocke tanten

Högläsning med Henrik Olsson :

Sagan om den tjocka tanten


Kaptiel 1 - Ett bröst
Hej hej sa den tjocka tanten när Pelle steg in genom dörren. Pelle såg sig omkring med det enda han såg var den tjocka tanten. Fyyy Faaaan utbrast pelle! Du måste verkligen vara tjock! Tanten stirrade på Pelle en stund sen så lyfte tanten på sitt vänstra tjocka bröst och tog fram en godis till pelle. AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!! Skrek tanten. Det gjorde väldigt on att trolla fram en godis. Shiit! pelle vaknade ur sin dröm, det var ingen mardröm pårecis, ärligt talat så tyckte pelle om den tjocka tanten. Han undrade vad hon hette, hur gammal hon var eller om hon hade ett husdjur... Kanske en väldigt stor panda!? För hon såg ju ut som en panda i ansiktet, med tanke på teorin att människorna liknar sina husdjur. Hon hade de tjocka svarta ringarna runt ögonen o den väldigt lustiga näsan, man kunde även se små grässtån sticka fram ur naveln. Man kunde se dem fladdra med vinden, sakta, men vackart. Pelle undrade hur tusan han kunde finna henne attraktiv. FÖÖR BÖÖÖVEELEEN!! Pelles katt fes.

Kaptiel 2 - Mysteriet med den fisande katten
En legend talar om för oss att det bara finns en riddare som kan ta sig igenom Onde Furstens ( han heter så) imperium, och krossa allt det hemska för en gångs skull. Allt började för länge länge sedan långt långt borta. PANG! Ljudet hördes i koridoren och Onde satt med sin son Pelle och åt middag. ÅÅÅHHNEEj  inte nu igen utbrast  Onde. Fes katten? sa Pelle undrande. JA! hörde du inte smällen? utbrast Onde. Den fisande katten hade blivit ett stort problem i Onde Furstens imperium. För att förhindra att katten skulle gör för stor skada hade Onde Furstens son, Pelle Furstens, stoppat en stor kork i kattens gumphål för att slippa den hemska lukten. Tråkigt nog hade korken förvandlats till en farlig projektil när så mycket gas hade samlats i kattens innanmäte. Shit! sa Pelle. Pelle såg kork-katten ligga på golvet utan kork för den satt fastnaglad i den tjocka tanten som kommit för att hälsa på. Man såg ju inte korken i och för sig. Den satt ungefär 1 m in i fettet. Man kan ju säga att den tjocka tanten fått en ny navel. AJ AJ AJ! ojade tanten. Katten har förstört min godismekanism. Pelle blev ledsan och tog livat av sig kläderna, Då blev Onde ledsen och tog livat på sig, han gillar inte härmas nämnligen.


Översättning / J. Larsson
Bokförlag: Bonniers sepe AB
Ansvaru(i)g Utgivare:  Henrik Olsson


RSS 2.0